Inschrijven

Aanmelden (nieuwe klant)
Je kunt je  kind(eren) aanmelden door contact met ons op te nemen en je wensen aan te geven. Dit kan telefonisch of per mail, info@hansepansekevertje.nl. Wil je gelijk je kind aanmelden dan  kun je het inschrijfformulier invullen via de website. Dit verplicht je tot niks maar maakt het voor ons makelijk om een offerte te sturen en de mogelijkheden te bekijken of er plek is voor je kind. Wil je voordat je je kind aanmeld liever eerst een rondleiding? Ook dat is mogelijk, neem dan even contact met ons op. Tijdens de rondleiding kun je wensen rond de opvoeding en verzorging van je kind kenbaar maken. 

Daarna wordt een plaatsingsovereenkomst opgesteld met de dagdelen dat je kind komt en de hoeveelheid dagen/dagdelen die je wilt afnemen per week. Als er niet direct plaats is, kan je kind indien gewenst op de wachtlijst worden geplaatst. Deze wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt. We hanteren een voorrangsbeleid voor tweede en volgende kinderen in een gezin.

Aanmelden (bestaande klant)
Heb je al een overeenkomst voor 1 of meerdere kinderen bij ons en wil je nog een extra kind aanmelden of een vervolg aanmelding doen voor de BSO, neem dan even telefonisch contact met ons op.

Minimaal afname aantal uren per kind 
Wij hanteren voor de BSO een minimale afname van 1 dagdeel per week. 
Voor het KDV hanteren wij een minimale afname van 1 dag  per week.Dit mag ook verdeeld worden over 2 halve dagdelen. 

Inschrijfkosten
Kinderopvang Hanse Panse Kevertje rekent geen aanmeld en/of inschrijfkosten.

Opzegtermijn
De opzegtermijn bij Hanse Panse Kevertje bedraagt één maand. Het contract kan elke dag van de maand worden opgezegd.