Tarieven

Kinderopvang Hanse Panse Kevertje hanteert voor buitenschoolse opvang een uurtarief van € 7,72. Voor flexibele opvang is een tarief van € 8,40. Wij hanteren een minimale afname hoeveelheid uren welke u onder de pagina inschrijven terug kan vinden.  Dit tarief is inclusief vervoer van en naar school, broodmaaltijd, tussendoortjes en vakantieuitstapjes. De minimale afname is 2 dagdelen per week. Het is mogelijk om eenmalig of een keer extra uw kind op te vangen. Dit dient in overleg te gebeuren en onder de voorwaarde dat er plek moet zijn. Hanse Panse Kevertje brengt geen inschrijf- of administratiekosten in rekening.
 
Contracten
Hanse Panse Kevertje biedt verschillende contracten aan. U kunt ervoor kiezen om 40, of 51 weken af te nemen. Bij een contract van 40 weken komt uw kind uitsluitend buiten de schoolvakanties om.  Bij een contract van 51 weken kunt u uw kind altijd brengen met uitzondering van de vrijdag na Hemelvaartsdag en de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw. Dit alles wordt verrekend en in de maandelijkse tarieven verwerkt. Voor een kostenberekening kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Het opvangtarief is voor een jaar vastgesteld en dient het hele jaar door betaald te worden, met uitzondering van de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw. Bij afwezigheid van het kind door bijvoorbeeld ziekte of verblijf elders, betaalt u gewoon door. Hanse Panse Kevertje werkt met automatische incasso. De facturering vindt plaats op de 25e en geldt voor de maand waarin de opvang heeft plaatsgevonden.
 
Teruggaaf van de overheid
Om in aanmerking te komen voor teruggaaf van de overheid, dient u zich aan te melden bij de Belastingdienst. Ook is het mogelijk op de site www.belastingdienst.nl een proefberekening te maken omtrent de vergoeding.