Tarieven

Kinderopvang Hanse Panse Kevertje werkt op basis van dagdelen. De tarieven en tijden zijn als volgt:

TARIEVEN
Uurtarief op dagdeelbasis
              51 weken           40 weken            Flexibel

KDV                                                   €   9,40               €   9,90               € 10,25

Tijden:
Aantal weken Tijden*
 
Aantal uren per jaar
(bij afname van één dag)
Totaal aantal uren per maand
(bij afname van één dag)
51 weken of Flexibel contract 07.00 - 12.30 uur
12:30 - 18:00 uur
51 x 11 = 561 uur 46,75 uur
40 weken 07:00 - 12.30 uur
12:30 - 18.00 uur
40 x 11 = 440 uur 36,67 uur
*In overleg is het mogelijk een dagdeel met maximaal 0,50 uur te vervroegen of te verlengen.

Wij hanteren een minimale afname van 2 dagdelen per week. Het tarief is inclusief luiers, babylotiondoekjes, eten en drinken, maar exclusief flesvoeding en warme maaltijden. Het is mogelijk om je kind eenmalig of een keer extra op te vangen. Dit dient in overleg te gebeuren en onder de voorwaarde dat er plek moet zijn. Hanse Panse Kevertje brengt geen inschrijf- of administratiekosten in rekening.
 
Contracten
Hanse Panse Kevertje biedt verschillende contracten aan. Je  kunt ervoor kiezen om 40, of 51 weken af te nemen. Bij een contract van 40 weken komt je kind uitsluitend buiten de schoolvakanties om.  Bij een contract van 51 weken kun je je kind het hele jaar brengen op de afgesproken contractdagen met uitzondering van de vrijdag na Hemelvaartsdag en de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw. Dit alles wordt verrekend en in de maandelijkse tarieven verwerkt. Voor een kostenberekening kunt je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kun je gebruik maken door de gewenste dagen in te vullen in de rekentool op deze website.
 
Het opvangtarief is voor een jaar vastgesteld en dient het hele jaar door betaald te worden, met uitzondering van de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw. Bij afwezigheid van het kind door bijvoorbeeld ziekte of verblijf elders, betaalt u gewoon door. Hanse Panse Kevertje werkt met automatische incasso. De facturering vindt plaats  rond de 26e van de maand en geldt voor de maand waarin de opvang heeft plaatsgevonden.
 
Teruggaaf van de overheid
De kinderopvangtoeslag voor de BSO is vastgesteld op € 9,12 euro voor het jaar 2024.
Om in aanmerking te komen voor teruggaaf van de overheid, dient dien je je  aan te melden bij de Belastingdienst. Ook is het mogelijk op de site www.belastingdienst.nl een proefberekening te maken omtrent de vergoeding.